Ciocolata – Chocolate (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Prachya Pinkaew
Actori: JeeJa Yanin, Hiroshi Abe, Pongpat Wachirabunjong
An: 2008
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ciocolata – Chocolate

O tânără autistă din Chocolate online subtitrat cu o avansată iscusință în artele marțiale încearcă să își ajute financiar mama bolnavă. Pentru asta, femeia trebuie să plece în căutarea bandei care datoreaza bani familiei ei.

În această parte a lumii, nu există lipsă de eroi de acțiune masculină, știi, cei cu adevărat fundal de arte marțiale. Gândiți-vă pe Jet Li, Jackie Chan, Donnie Yen, Wu Jing și mai aproape de casă, Tony Jaa. Ce zici de un om de sex feminin? Probabil că veți lupta din greu pentru a numi unul credibil, totuși Michelle Yeoh. Așa că regizorul thailandez Prachya Pinkaew este, probabil, destul de drăguț pentru a identifica această oportunitate de aur, și astfel ne introduce pe Yanin Vismistananda în debutul său Chocolate.

Cei familiarizați cu extravaganțele artelor marțiale ale lui Pinkaew din Ciocolata online subtitrat; cu Ong Bak și Tom Yum Goong, vor ști cât de așteptați de la ciocolată. De vreme ce zvonurile căzând afară cu starul principal al acestor filme; cu siguranță sunt niște pantofi mari pe care să le umple și Yanin le umple destul de frumos, artele marțiale înțelept, deși au existat anumite scene; care erau destul de clare că este încă un diamant brut cu multe muchii stânga la poloneză.

Dar asta nu înseamnă să-i dai jos efortul, cu excepția faptului că m-am gândit ca o doamnă, livrarea ei finală a loviturilor; și loviturilor coregrafice lipsea o margine extrem de greu de lovit; iar observația curioasă că unii trebuiau să accelereze era lăsată să fie dorit. Ceea ce ar putea fi îmbunătățit, este și tranziția dintre lupte; pentru că fiecare părea destul de izolat; chiar dacă știi că se presupune că se luptă continuu cu dușmanii; dar cu fiecare luptător părea să fie o “resetare” mod.

PortalulTauTV.com
Ciocolata - Chocolate (2008) Online Subtitrat in Romana
Chocolate (2008)
Editor's Rating:
4