Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Churchill’s Secret Agents The New Recruits (2018) Serial Online Subtitrat


An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Churchill’s Secret Agents SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05


Review Churchill’s Secret Agents The New Recruits (2018)

În această serie de reality show istoric, 14 concurenți se supun aceluiași proces riguros de selecție de patru zile ca și spionii britanici de top al celui de-al doilea război mondial.

Sunt impresionată de Clitheroe din serialul Netflix Churchill’s Secret Agents The New Recruits. Cred că era numele ei, femeia cu părul negru, care, de asemenea, credem că este o bunică.

Părea cam timidă și rezervată, dar în fiecare scena in care ea juca, ea găsea curaj și calm și apoi trecea prin tot. Chiar și partea cu grenadă cu sobolani pe care trebuie să fi fost dur pentru ea; având în vedere ca ea a admis inainte ca este un fost vegetarian, iubitor de animale și modul în care ea a capturat toate broaștele; și le-a lansat în iaz în timpul clasei de la biologie la școală.

Dar cred că este și punctul de vedere al acelui S.O.E. școală de formare … pentru a-și împinge candidații; și pentru a descoperi cu adevărat cine are potențialul și mentalitatea ascunsă de încredere; atunci când contează cu adevărat; indiferent de modul în care se simt personal.

În plus, comportamentul ei timid și rezervat cred că o va face destul de grozav la infiltrare și la lucru sub acoperire. Nu te-ai aștepta ca aceasta femeie să scoată dintr-o dată un pistol de calibru 45; si sa te impuste de două ori în piept.