Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Chupke Chupke (1975) Film Online Subtitrat


Regia: Hrishikesh Mukherjee
Actori: Dharmendra, Sharmila Tagore, Amitabh Bachchan
An: 1975
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Chupke Chupke (1975)

Un tanar proaspat casatorit ii face sotiei o farsa cu sprijinul familiei si a prietenilor.

Chupke Chupke este o capodoperă a lui Hrishikesh Mukherjee, îmi place stilul său de poveste spunând fie Bawarchi, Rang Birangi, Naram Garam, Golmaal, Khubsoorat, Buddha Mil Gaya, toate fiind filme grozave. Toate povestile sale au o poveste foarte simpla, o distributie puternica, o multime de emotii umane si patriotism fata de cultura si limbile indiene.

Dharmendra este cu adevărat uimitor, la fel și Amitabh Bachchan, iar restul castrului le susține bine. Deoarece majoritatea dialogurilor sunt în hindi pur, unii oameni le-ar putea fi greu de urmat. Hrishikesh Mukherjee prin filmele și personajele sale a indicat întotdeauna un aspect sau altul din viața oamenilor indieni și, prin urmare, toate personajele sale se simt întotdeauna foarte reale și se adânceau în interiorul pielii și deveniți o parte a actului.

Lucrarea practică jucată de un profesor de botanică pe cumnatul său este centrul filmului Chupke Chupke online subtitrat; după cum a subliniat și alt comentator. Chupke Chupke este un filme indiene online în care dialogurile se combină cu situațiile în care impresionează în mod colectiv impulsul comic al filmului care persistă până în ultima clipă; un film foarte interesant; foarte recomandat pentru întreaga familie. Dacă ți-a plăcut acest film; atunci da filmele menționate la început o lovitură; îmi vei mulțumi mai târziu.