Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Children of the Corn (1984) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: De veghe in lanul de porumb
Regia: Fritz Kiersch
Actori: Peter Horton, Linda Hamilton, R.G. Armstrong
An: 1984
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Children of the Corn (1984)

Intr-un mic orasel din Nebraska, odata cu sosirea lui Isaac, lucrurile iau o intorsatura nefireasca. Baiatul ii convinge pe ceilalti copii sa-si ucida parintii. Un cuplu care trece intamplator prin orasul ce pare parasit, descopera cele intamplate, insa pentru a povesti trebuie sa scape cu viata.

Pot spune ca face parte din categoria ecranizarilor proaste sau foarte proaste, care s-au facut dupa romanele lui Stephen King (alaturi de Pet Semetary, Dreamcather sau The Dark Half). Daca vorbim de cealalta categorie, cred ca putem enumera The Shawshank Redemption sau The Green Mile, iar daca unora li se pare ca Misery, Apt Pupil, The Mist sau Dolores Claiborne sunt undeva intre cele doua categorii, aprob acest lucru. Realizat cu mijloacele rudimetare ale anului 1984, filmul putea fi totusi macar un pic mai rasarit, dar atunci cand niste copii joaca mai bine decat actorii adulti ( Linda Hamilton e frumoasa, dar penibila) nu prea ai mari sperante.

Adaugam si un scenariu demn de un amator si o regie de incepator aiurit, ca sa avem un tot unitar echivalent cu un monument de prostie. Pentru mine a fost o revedere echivalenta cu o mare pierdere de timp. Sper sa nu se faca vreun remake, ca in cazul lui Carrie. Adica aceeasi poveste, dar facut cu mijloace tehnice actuale.