Chennai Express (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Rohit Shetty
Actori: Deepika Padukone, Shah Rukh Khan, Sathyaraj
An: 2013
Gen: Actiune, Aventura, Comedie, Indiene
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Chennai Express

Chennai Express online subtitrat este un film despre aventura călătoriei unui om catre Rameshwaram și ceea ce se întâmplă de-a lungul drumului, după ce se și îndrăgostește de o frumoasă fată…

De fapt, aceasta este prima dată când am vizionat filme indiene în cinema. Sincer, acesta este al doilea film indian pe care l-am vazut vreodata intreaga viata – primul este Kahaani (2012), care a fost lansat anul trecut. Dar, la urma urmei, filmul rămâne film. Nimic nu se deosebește prea mult unul de celălalt, în afară de elementele culturale, de caracteristicile și de aspectul tehnic.

Filme indiene online Chennai Express este despre un proprietar bogat în magazin de bomboane pe nume Rahul (Shah Rukh Khan), care este pe punctul de a semăna cenușa bunicului său la Rameshwaram Beach. Cu toate acestea, un incident stupid la provocat pe Rahul să fie prins pe trenul Chennai Express împreună cu Meena (Deepika Padukone), fiica unui șef de mob care fugea dintr-o căsătorie pe care nu o dorea.

Genul călătoriei rutiere este interesant. Mai ales dacă este aromat cu comedie, romantism și premisă pește-out-of-water; (personajul principal este într-un teritoriu străin care este foarte contrar sine); este sigur că acest film va fi distractiv să se bucure. Formula lui Godokan este relativ ușoară. Cineastrii și scenariștii trebuie doar să fie înarmați cu actori de creație și de contract; care au capacitatea de a construi o chimie bună pentru a jongla această poveste depășită într-un spectacol interesant. Și văzând prezența binecunoscută a lui Shah Rukh Khan este de multe ori un film pretențios, Chennai Express, fără îndoială, are cu siguranță totul.