Che Argentinianul – Che Part One (2008) Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Oscar Isaac, Ramon Fernandez, Pablo Guevara, Jose Caro, Pedro Adorno
Anul: 2008
Gen: Biografie, Drama, Istorice
Durata: 134 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Che Argentinianul – Che Part One (2008)

Prima parte din povestea lui Soderbergh ‘Che Argentinianul’ (prezentă la Cannes în 2008 cu numele Che – The Argentine) începe cu evenimentele în care Che Guevara răstoarnă împreună cu Fidel Castro, în Cuba, regimul lui Batista. Al doilea film, Guerrilla, prezintă senzaţionala lui sosire la New York în 1964 pentru a vorbi în faţa Naţiunilor Unite şi continuă, conform descrierii, până la asasinarea eroului naţional al Cubei în jungla boliviană.

Este un film bine documentat Che Part One online subtitrat inteligentă; bazată în parte pe Che lui Amintiri publicate postum de cubanez revoluționar Războiul; oferind atât un cont convingător de amar luptei; greu de luptat și un portret al unui revoluționar mare și complex. A fost apreciat prima pentru abilitățile sale medicale; dar în curând a devenit un astfel de consilier esential ca Fidel încercat să-l țină departe de pericol. Che Argentinianul stă alături de colegul său comunist Leon Troțki ca un model de intelectual ca om de acțiune.

Ca și el; el a fost un scriitor; gânditor; strateg și tactician. Oamenii nemilos de onoare; au făcut în curaj și voință ceea ce le-a lipsit în fizicul (Che suferit de-a lungul vieții sale de astm cronic) și a murit violent în exil. Toate acestea iese viu în cadrul unei narațiuni interesant; aventuros cu Guevara din Che Argentinianul online subtitrat, care figurează în aproape fiecare scenă. Războiul este împușcat în culoare; în care Soderbergh; care fotografiat și film; taie imagini alb-negru; stil actualități de apariții ulterioare lui Che Argentinianul din New York; după revoluție.