Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Che Argentinianul 2 – Che Part Two (2008) Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Catalina Sandino Moreno, Othello Rensoli, Juan Salinas, Rodrigo Santoro, Demián Bichir
Anul: 2008
Gen: Biografie, Drama, Istorice
Durata: 135 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Che Argentinianul 2 – Che Part Two (2008)

Prima parte din povestea lui Soderbergh, la Cannes în 2008 cu numele Che, The Argentine, începe cu evenimentele în care, împreuna cu Fidel Castro răstoarnă, în Cuba, regimul lui Batista. Al doilea film – GUERRILLA – prezintă senzaționala lui sosire la New York în 1964 pentru a vorbi în fața Națiunilor Unite și continuă, conform descrierii, până la asasinarea sa în jungla boliviană.

Revenim cu cea de-a doua parte Che Argentinianul 2 a acestei serii de doar doua filme Che Argentinianul 2 online subtitrat; aceasta parte numindu-se sugestiv “Che Argentinianul 2”. Aici se termina seria care ii spune o parte din povestea lui Che Guevara; defapt cred ca nici nu se poate numi serie. Asadar filmul a fost regizat de Steven Soderbergh; acelasi om care a regizat prima parte. In acest film arata cum Che Guevara ajunge in New York in anul 1964; iar aceasta hotarare a fost luata pentru a putea tine un discurs in fata Natiunilor Unite.

A doua parte Che Argentinianul 2 începe la 03 noiembrie 1966 cu Guevara ajunge in Bolivia deghizat ca un reprezentant de vârstă mijlocie a Organizației Statelor Americane Salutam din Uruguay; care conduce apoi în munți pentru a satisface oamenii lui. Filmul Che Part Two online subtitrat este organizat de numărul de zile pe care el a fost în țară.

De Ziua 26; nu există solidaritate între oameni Guevara; în ciuda statutului său de străin. De Ziua 67; Guevara a fost creat pentru trădare. El încearcă să recruteze unii țărani doar pentru a fi confundat cu o contrabandist cocaină. De Ziua 100; există un deficit de produse alimentare și Guevara exercită disciplina pentru a rezolva conflictele dintre urmașii lui cubaneze și Bolivia.