Charlie Countryman (2013) Film Online Subtitrat


Titlu original: The Necessary Death of Charlie Countryman
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Matt Drake
IMDB: 6.4
Regia: Fredrik Bond
Actori: Evan Rachel Wood, Shia LaBeouf, Rupert Grint, Melissa Leo


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Charlie Countryman (2013)

Călătorind peste ocean, tocmai în România, Charlie (Shia LaBeouf) se îndrăgostește de o superbă româncă pe nume Gabi Ibănescu (Evan Rachel Wood), la al cărei suflet nu poate ajunge fără să se intersecteze cu Nigel, soțul ei, care este un gangster de-o brutalitate notorie.

Charlie Countryman este o specie rara, un amestec dramatic, emotionant (unul dintre acele filme care nu vrea sa-ti dea pace dupa ce il privesti). Reteta lui e complexa si are ingrediente bine dosite, pana in ultima clipa. Pe fundalul unui Bucuresti agitat si chiar interzis, sunt proiectate doua iubiri. Prima se afla pe punctul de a se desfira, iar cealalta se contureaza sub privirile spectatorului. Personajele apar din neant si sunt depuse rapid intr-un mediu destul de intunecat.

In acest amalgam – Charlie, un novice emigrant american, Gabi, o violoncelista rebela si Nigel, un interlop versat – isi intersecteaza destinele. Alaturi de Gabi, tanarul Charlie afla dragostea si se imbata cu sentimentul ei. Dar dragostea e haina iar Nigel, omniprezent. De aici, lucrurile denatureaza si il vor conduce pe protagonist la o distanta infinitezimala de cumplita experienta a mortii. Deznodamantul e tulburator! Singurul indiciu oferit e privirea lui Gabi. In ea se ascunde esenta acestui film!