Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Charlie and the Chocolate Factory (2005) Online Subtitrat


Titlu Romania: Charlie si Fabrica de Ciocolata
Regia: Tim Burton
Actori: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly
An: 2005
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Charlie and the Chocolate Factory

Apeciatul regizor Tim Burton, imprima stilul sau de o imaginatie vie iubitei carti clasice a lui Roald Dahl, Charlie and the Chocolate Factory online subtitrat, despre un excentric producator de ciocolata, Willy Wonka (JOHNNY DEPP) si Charlie Bucket (FREDDIE HIGHMORE), un baiat cu suflet bun dintr-o familie saraca, care traieste in umbra fabricii extraordinare a lui Wonka.

In cele mai multe seri in familia Bucket, cina este un bol cu supa de varza diluata; pe care tanarul Charlie o imparte bucuros cu mama lui (HELENA BONHAM CARTER); cu tatal lui (NOAH TAYLOR) si cu bunicii din partea ambilor parinti. Casa lor este micuta, in ruina, rece, dar acolo domneste iubirea. In fiecare noapte, ultimul lucru pe Charlie il vede de la fereastra; este fabrica imensa si adoarme visand la ce ar putea fi inauntru.

Timp de aproape cincisprezece ani, nimeni nu a vazut nici macar un muncitor care sa intre sau sa iasa din fabrica, si nici nu l-a zarit pe Willy Wonka; cu toate acestea, in mod misterios, se fabrica si se transporta in magazine din intreaga lume cantitati impresionante de ciocolata.

Intr-o zi, Willy Wonka din Charlie si Fabrica de Ciocolata online subtitrat face un anunt crucial. Isi va deschide fabrica sa celebra si va dezvalui “toate secretele si magia”; acesteia pentru cinci copii norocosi care vor gasi bilete aurii ascunse in interiorul a cinci batoane de ciocolata Wonka alese la intamplare.