Chappaquiddick (2017) Film Online Subtitrat


Regia: John Curran
Actori: Jason Clarke, Ed Helms, Jim Gaffigan
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Istorice, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Chappaquiddick (2017)

Scandalul si evenimentele misterioase din jurul tragicului inec al unei tinere femei pe masura ce Ted si-a condus masina pe care a directionata spre prabusirea de pe un pod. Acest eveniment nu doar ca a luat viata unui strateg politic aspirant, insa a schimbat in cele din urma cursul istoriei prezidentiale pentru totdeauna.

Pentru cei care au crescut cu Kennedy’s și oricine nu a făcut-o, această poveste trebuie să fie spusă. Cred ca filmul Chappaquiddick a fost facut bine – actiune si productie – dar asta nu este scopul filmului. Știam multe din ceea ce s-a întâmplat din lectură de-a lungul anilor. Dar acest film a fost un portret uimitor și accesibil poveștii pentru cei mai puțin interesați de politică.

Linia de fund? În cele din urmă, ei ar face orice pentru putere, indiferent cine și-a făcut drumul. Din toate lucrurile care au ieșit – John și Bobby au avut asemănări extraordinare (mai ales cu femei). Sper că tinerii se uită la filmul Chappaquiddick asta. Defectele lui Ted au fost demonii lui într-o mare măsură – și acestea au fost portretizate foarte bine. Aș spune că ceea ce am văzut în ultimii ani este chiar mai dăunător pentru noi și mai corupt.

PortalulTauTV.com
Chappaquiddick (2017) Online Subtitrat in Romana
Chappaquiddick (2017)
Editor's Rating:
4