Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Champions (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Charlie Grandy, Mindy Kaling
Actori: Anders Holm, J.J. Totah, Fortune Feimster
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Champions SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02


Review Champions

Vince, un proprietar de sală de gimnastică, carismatic, fără ambiție, trăiește cu fratele său mai mic, Matthew, un idiot superb. Viața lor simplă de a agata femei și pregătirea lor, este pusă în așteptare când fiul adolescent al lui Vince este lăsat la ușă de Priya, una dintre vechile colege de scoala.

Champions online subtitrat sunt un sit-com care; deși ocazional oarecum distractiv; nu are capacitatea de a ieși din propriul său mod și este un lucru surprinzător pentru ceva legat de numele lui Mindy Kaling. Proiectul Mindy nu a fost cel mai hilar spectacol care a venit de-a lungul fie; dar chiar și cei mai nervoși spectatori a trebuit să aprecieze marca de comedie; și efortul de ansamblu. A fost un spectacol; la fel ca Maestrul lui Aziz al lui Aziz Ansari; care voia să ia ceva care să se potrivească mucegaiului sit-com într-un anumit sens și să arate cât de unic ar putea deveni în mâinile drepte.

Champions online subtitrat sunt într-un fel exact opusul acestui efort. Este nevoie de o premiză; care; dacă nu altceva; aproape că își înnoiește complexitatea și reușește să suge toate gusturile inerente situației și personajelor sale; bătând-o cu totul în sunete obosite de comedie care nu par să gândească mult din partea publicului.

Nu există; din nefericire; prea puțin de făcut de Vince (Anders Holm); un jucător de baseball care și-a făcut o carieră prin aruncarea în aer a unei stații de benzină cu buruienile pe care le fuma; pentru că devine aproape stereotipul agresiv. El a condus o sala de sport a parintilor sai in New York City cu fratele sau; Matthew (Andy Favreau); timp de treisprezece ani.