Cercul de foc – Pacific Rim (2013) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.9
Regia: Guillermo del Toro
Actori: Rinko Kikuchi, Idris Elba, Charlie Hunnam


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cercul de foc – Pacific Rim

Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucnește un război care curmă milioane de vieți și epuizează resursele umanității. Pentru a face față uriașilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboți giganți, numiți Jaeger, care sunt controlați simultan de doi piloți ale căror minți sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar și roboții Jaeger sunt lipsiți de apărare în fața nemiloșilor Kaiju.

În pragul înfrângerii; forțele apărătoare ale umanității n-au de ales și cer ajutorul a doi oameni greu de văzut ca eroi – un fost pilot căzut în dizgrație (Charlie Hunnam) și ucenica sa (Rinko Kikuchi) – care; în echipă; conduc un robot Jaeger ce părea depășit. Împreună sunt ultima șansă a omenirii în fața apocalipsei.

Guillermo del Toro; nominalizat la Oscar pentru filmul Labirintul lui Pan a regizat SF-ul de acțiune după scenariul scris de el în colaborare cu Travis Beacham. După un concept al lui Beacham. Thomas Tull; Jon Jashni; del Toro și Mary Parent au produs filmul. Callum Greene a fost producător executiv; iar Jillian Zask coproducător.