Centrul lumii – Center of My World (2016) Online Subtitrat


Titlu original: Die Mitte der Welt
Regia: Jakob M. Erwa
Actori: Bendix Hansen, Sarah Fuhrer, Louis Hofmann
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Centrul lumii – Center of My World

Phil din Center of My World online subtitrat, un adolescent de 17 ani, și-a petrecut vara în tabără și acum se întoarce acasă. Aici descoperă că mama lui și sora geamănă nu-și vorbesc. Nedorind să se confrunte cu problemele familiei în ultimele zile de vacanță, Phil își petrece timpul alături de cea mai bună prietenă, Kat. Când începe anul școlar, un nou student apare – fermecătorul și misteriosul Nicholas. Amorezat, Phil își urmărește preferatul prin toată școală și este încântat când Nicholas îi oferă aceeași atenție. Dar, când volatilitatea primei iubiri iese la lumină, Phil își dă seama că trebuie să se confrunte cu problemele trecutului ca să poată face față situațiilor din prezent.

Filmul Centrul lumii online subtitrat e populat cu personaje atat de dragute si intelegatoare, incat seamana perfect cu un ghiveci hollywoodian. Civilizatia perfecta.Oameni impecabili care se iubesc si se ajuta. Sunt niste accese de furie feminina ,dar barbatii din film sunt impecabili.Cineva decide sa isi vopseasca parul. E singura problema ca tot nu duc lipsa de bani,case desi nimeni nu se streseaza de.la prea multa munca.

Unul din cele mai proaste filme. Reclama la Orange e mai buna. Nu am nimic cu comunitatea gay ,dar nici sa vad filme germane mai proaste decat pot suporta nu admit.

Pentru mine, totuși, onorurile de actorie merg la Sabine Timoteo ca sticla, mama lui Phil. Ea aduce oameni în familie, apoi le trimite departe, cu rezultate devastatoare pentru copiii ei. Timoteo aduce abilități de actorie care îi permit să locuiască în acest rol. Nu poți să-ți iei ochii de pe ea, în timp ce ea trăiește – și mizerie – viața și viețile altora.

PortalulTauTV.com
Centrul lumii - Center of My World (2016) Online Subtitrat in Romana
Center of My World (2016)
Editor's Rating:
5