Cei 6 super eroi – Big Hero 6 (2014) Online Subtitrat


Regia: Don Hall, Chris Williams
Actori: Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung
An: 2014
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cei 6 super eroi – Big Hero 6

Știința roboților nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege ițele unui complot criminal ce amenință cu distrugerea dinamicului și tehnicizatului oraș San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să își salveze orașul.

Personajul Baymax este de-a dreptul induiosator realizat; este imposibil sa nu il agreezi; este”huggable” cum se descrie el insusi; un personaj atat de inocent si agreabil nu a mai aparut pe ecran de la Wall-E. Mesajul pe care il transmite desenul incurajandu-i pe cei mici sa urmeze studii superioare; sa isi atinga potentialul maxim intelectual este de asemenea de incurajat desi el este foarte rar intalnit in desenele animate de noua generatie.

In Big Hero 6 nu mai intalnim doar aglomeratia de personaje colorate; fistichii si agitatia pe care din motive de neinteles pentru mine ne-o vara pe gat studiourile spunand ca reprezinta modul de manifestare al noii generatii; ci din fericire si mesaje educative si sensibilitate care umanizeaza si dau valoare filmului.