Cei 12 invincibili – 12 Strong (2018) Online Subtitrat


Regia: Nicolai Fuglsig
Actori: Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner, Elsa Pataky
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cei 12 invincibili – 12 Strong

Acțiunea din Cei 12 invincibili online subtitrat este plasată în cumplitele zile de după 11 septembrie 2001, când o unitate de elită a Forțelor Speciale, condusă de căpitanul Mitch Nelson (Chris Hemsworth), a fost aleasă să fie prima unitate de soldați americani trimiși în Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasă, ca răspuns la atacurile teroriste.

Membrii echipei de elită și-au lăsat în urmă familiile pentru a fi duși într-o zonă muntoasă izolată din nordul Afganistanului, unde trebuie să-l convingă pe generalul Rashid Dostum (Navid Negahban) să li se alăture pentru a lupta împreună împotriva unui adversar comun: talibanii și aliații lor din Al Qaeda.

Americanii din 12 Strong online subtitrat; au de trecut marele obstacol al neîncrederii reciproce și a unei diviziuni culturale vaste; și; obișnuiți cu arme și metode de luptă moderne; trebuie să adopte și tacticile militare ale soldaților călare afgani. Reușesc; totuși; să se apropie unii de alții și să se respecte reciproc; dar acum noii aliați trebuie să facă față unor pericole copleșitoare: un inamic care îi depășește și numeric; și ca forțe armate; și care nu ia niciodată prizonieri.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Cei 12 invincibili - 12 Strong (2018)
Nota film
51star1star1star1star1star