Cavalerul negru Legenda renaște – The Dark Knight Rises (2012) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 8.4
Regia: Christopher Nolan
Actori: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cavalerul negru Legenda renaște – The Dark Knight Rises

Warner Bros Pictures si Legendary Pictures prezinta Dark Knight Rises/Cavalerul Negru: Legenda Renaste, finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan.

Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

Batman; in acest film; arata mai mult ca niciodata ;ca este un erou ; nu un supererou ; arata uman si debil … ca nu stia nici sa se bata bine ; ii da Bane bataie de se plictiseste si precis asta il face mai realist ca niciodata . Imi doream eu sa vad pe Batman doar ca un erou ?… pai ; nu; imi doream sa vad Batman supereroul . Un final foarte bun ; dar parca imi doream ca tot filmul sa-mi lase aceasta impresia ; ceea ce nu sa intamplat.