Căutare disperată – Frantic (1988) film online subtitrat

Regia: Roman Polanski
Actori: Harrison Ford, Betty Buckley, Emmanuelle Seigner
Anul: 1988
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 120 minute
IMDB: 6.9

Primul lucru pe care am observat au fost tonurile vocilor, mici, plate și obosit in “Căutare disperată”. Doar oameni ca ar trebui sa sune după zborul de 12 ore de la San Francisco la Paris. Ei sunt fericit să fie în Paris, dar ar fi mai fericit să fie în pat. Acest lucru a fost în cazul în care au petrecut luna de miere, acum 20 de ani, iar acum Dr. Richard Walker și soția lui, Sondra, s-au întors pentru o convenție medical.

Există o oarecare confuzie cu bagajele; Se pare că ea a luat geanta greșit la aeroport. Dar totul altceva pare a fi merge perfect atunci când Walker pași în duș sa de hotel. Sună telefonul, soția sa se răspunde și spune ceva, dar el nu o poate auzi, deoarece apa se execută. Până la momentul în care a iese de la duș, ea a dispărut. Asta e configurare pentru “Frantic”, noul thriller lui Roman Polanski.

Este o revenire profesionist pentru directorul “Rosemary lui Baby” si “Chinatown”, care a fost redus recent servind ca-gun pentru-închiriere pe mohorâte fiecare scena de acest film se simte ca un proiect din inima lui Polanski “Piratii”. – O film “Căutare disperată” pentru a dovedi că este încă capabil să genereze un fel de suspans a devenit faimos pentru. Și fiecare scenă, pe cont propriu, pare să funcționeze. Este doar totalul scenelor pe care este greșit. Filmul “Căutare disperată” merge mai departe prea mult timp, adauga prea multe elaborări si piuneze pe prea multe complicatii, până la construirea slabă și economică a prima oră începe să se deplaseze în auto-parodie.

Stelele de cinema Harrison Ford fi medicul american vizită, care nu a reușit să convingă hotel, poliția și oficialii ambasadei americane că soția sa (Betty Buckley) este cu adevărat lipsă. El încearcă să o găsească pe cont propriu, cu doar câteva indicii. După ce a constatat un bețiv care a văzut soția sa forțat într-o mașină, el deschide valiza sa luat de la aeroport și găsește un număr de telefon care poate fi un plumb.