Caught (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Allan Hawco, Paul Gross, Eric Johnson
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Caught SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:


Sinopsis Caught

David Slaney scapă din închisoare încearcă să se conecteze cu partenerul său pentru o altă afacere cu droguri și în timp ce este vânat de poliție. Bazat pe romanul lui Lisa Moore.

Îmi place să arate și să simtă că Caught oferă (și în special melodiile lovite din anii 1980, cum ar fi Creedence Clearwater Revival) cu renegatul apropiat de pensionare, detectivul Roy Patterson (Paul Gross), care oferă în timp ce conduce țara în locul său (acum defunct) hardtop Pontiac Bonneville. Pentru a nu fi depășită în departamentul de modă din anii 80, se află domnul drogist și șicalul Brian Hearn (Eric Johnson) care a scăpat de el, în timp ce partenerul său în crime, David Slaney (Allan Hawco), a fost înghițit cu mai bine de cinci (5) .

Povestea Caught online subtitrat devine interesantă când descoperim că renegatul detectiv Roy Patterson la amăgit de fapt pe David Slaney; întemnițat; convingându-l să pretindă că a scăpat din închisoare în acest prim episod; dar nimeni nu știa că a fost “o prelungire”; cu excepția lui Patterson; Rodd Murrin Roger Cross) și Slaney. După ce a scăpat din închisoare; David Slaney depune toate eforturile pentru a-și atinge vechiul partener de trădător; șacalul; Brian Hearn; care se ascunde în Mexic; în timp ce atât ofițerii canadieni; cât și cei americani; încearcă să-l pună pe Hearn în închisoare în ultimii cinci (5) ani.

PortalulTauTV.com
Caught (2018) Online Subtitrat in Romana
Caught (2018)
Editor's Rating:
3