Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Casa de pe deal – House on Hooter Hill (2007) Film Erotic Online Subtitrat


Regia: Jim Wynorski
Actori: Glori-Anne Gilbert, Kris Slater, Taylor Wayne
An: 2007
Gen: Erotice, Fantezie, Groaza
IMDB: 4.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Casa de pe deal – House on Hooter Hill (2007)

După moartea unei femei frumoase din Casa de pe deal film erotic online subtitrat, prietenele ei se întâlnesc în casa acesteia pentru a-i citi testamentul. În testament este prezentă o ghicitoare, iar cine va fi capabil să găsească răspunsul, va avea parte de un destin fericit. Cursa începe.

În primele două minute ale Casei de pe Hooter Hill; scriitorul / regizorul Jim Wynorski nu pierde timp; el imediat permite modelului Taylor Wane și porno-star Linda Friday; ambele minunate; busty femei; pentru a obține gol; make-out; și să procedeze pentru a face sex lesbian într-o bubble fierbinte-tub pe o punte de o casă frumoasă. Scena; desigur; este destul de excitantă și oferă probabil una dintre cele mai solide scene pe care le-am văzut încă în cinematograful softcore în termeni de intimitate și ton.

Această scenă din House on Hooter Hill film erotic online subtitrat, începe să stabilească tonul pentru un film care produce șaptezeci și cinci de minute de scene atât de abrupte încât aproape că uită că are un complot (deși foarte subțire). Aceste tipuri de filme mi-au definit copilăria; mai ales în noaptea târzie cu un prieten sau două. Am ascultat pe RC Cola și Sweet-N-Low; am așteptat până când oamenii mei au adormit înainte să scanăm canalele prin cablu premium;