Carter (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Garry Campbell
Actori: Jerry O’Connell, Sydney Tamiia Poitier, Kristian Bruun
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Carter (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Review Carter (2018)

Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie – Sam (Sydney Tamiia Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roți și veteran. Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

Jerry O’Connell este Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, el decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada.

Întors acasă, el se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie – Sam (Sydney Tamiia Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roți și veteran. Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

Timp de 10 episoade; avându-i aproape pe Sam și Dave; Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniștea orașului și se va confrunta cu răsturnări de situație; momente amuzante dar și pline de suspans.

John Bourgeois; Joanne Boland și Matt Baram se alătură actorilor principali; Jerry O’Connell (Billions; Mistresses); Sydney Poitier (Chicago P.D.) și Kristian Bruun; în producția detectivă; de 10 episoade; care a fost filmată în Ontario; Canada; în vara lui 2017.