Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/cartea-junglei-the-jungle-book-2016">
Share on Twitter

Cartea Junglei – The Jungle Book (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Favreau
Scenariu: Justin Marks, Rudyard Kipling
Actori: Scarlett Johansson, Idris Elba, Neel Sethi, Bill Murray, Jamie Dornan
Anul: 2016
Gen: Aventura, Drama, Familie
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cartea Junglei – The Jungle Book (2016)

Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuși micul Mowgli să-și regăsească părinții?

Pentru ca am vazut comentarii in care pretiosi utilizatori fac trimitere catre filmul “bun ca vinul vechi” din 1942, indiferent de ce spun aceste personaje care se erijeaza in luptatori anti sistem, anti studiouri sau carora le miroase blockbuster-ele, in aceasta adaptare avem un exemplu evident ca se pot face productii de calitate si in sistem corporatist si cu foarte multi bani.

Si ca nu doar clasicele filme merita atentia noastra. (un paradox daca stai sa te gandesti ca la vremea lor, toate aceste clasice ale timpurilor noastre si care sunt preferate de simandicosi, au fost la randul lor blockbuster-ele vremurilor trecute). Dar asta e prea mult de inteles pentru acesti speciali care sunt altfel.