Cartea Junglei 2 (2003) Dublat in Romana Online

Walt Disney Pictures adaugã un nou si palpitant capitol unuia dintre cele mai iubite filme de animatie care au existat vreodatã în inima copiilor si a pãrintilor, lansand Cartea Junglei 2 dublat in romana, o continuare a capodoperei animate produse tot la studiourile Disney în 1967. Produs la Disney Toon Studious, departamentul de film artistic de la Walt Disney Television Animation, “The Jungle Book 2” aduce în prim plan aceleasi personaje mult îndrãgite, melodii de neuitat si voci ale unor staruri foarte populare, printre care John Goodman, care dã culoarea vocii sale zãpãcitului urs Baloo, preferatul tuturor. Cat despre Mowgli, puiul de om, el va “vorbi” cu vocea micului actor Haley Joel Osment, nominalizat la premiul Oscar.


Cartea Junglei 2 (2003) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Cartea Junglei 2 (2003)

Actiunea din “The Jungle Book 2” începe la scurt timp dupã filmul original; care se terminã într-un moment de cumpãnã pentru Mowgli; ce ezitã între douã lumi; cea a oamenilor si cea a junglei. Puiul de om locuieste acum într-un sat; printre oameni; învãtînd ce este dragostea de familie pentru prima datã în viata lui. Viata lui cea nouã înseamnã un frãtior vitreg; si tanara Shanti; fata care l-a vrãjit si l-a scos din junglã. Dar;a locui într-un sat de oameni; înseamnã a trãi dupã legile acestora. Chiar dacã încearcã sã învete legile oamenilor; Mowgli are ritmul junglei în suflet.

Îi este tare dor de bãtranul prieten Balloo; care; de altfel; si el îi duce dorul puiului de om. Între timp; pantera isteatã Bagheera si colonelul Hathi; ce comandã patrula de elefanti a junglei încearcã sã îl tinã departe pe Balloo de Mowgli.
Bãietelul spune povesti teribile despre viata cea palpitantã în sãlbãticie; prietenilor din sat; copii ce cascã gura la istorioarele lui. Copiii din sat au învãtat încã de cînd au iesit din scutece cã jungla înseamnã un pericol de moarte; si cã este interzis sã intri în ea.

Povestile lui Mowgli rãstoarnã cu susul în jos tot ceea ce au învãtat ei de la pãrinti; astfel cã; atunci cand aude de isprãvile lui; tatãl vitreg al lui Mowgli îl pedepseste pe loc.