Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Carrie Pilby (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Susan Johnson
Actori: Bel Powley, Nathan Lane, Gabriel Byrne
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Carrie Pilby

La doar cei 19 ani, Carrie Pilby (Bel Powley) este deja absolventa la Universitatea Harvard. Nascuta in Londra, Carrie s-a mutat in America la 12 ani, dupa moartea mamei sale. Tatal sau lucreaza in Blighty lasand-o pe Carrie sa se descurce de una singura în Manhattan, intr-un apartament spațios. Dr. Petrov, un prieten de familie terapeut este cel care o ajuta la nevoie pe Carrie. Acesta din urma intocmeste o lista de obiective pe care Carrie trebuie sa le atinga neaparat pana de Ziua Recunostintei, maxim sfarsitul anului. Obiective care o determină pe Carrie sa inteleaga ca oamenii nu pot fi judecati dupa aparente.

O încercare onestă de a descrie lupta pentru relații între generații in Carrie Pilby online subtitrat. O privire ușoară asupra dezavantajelor de a fi super inteligent. Supergeeks au nevoie de dragoste! În timp ce performanțele sunt solide, este greu să ne imaginăm “complotul”, și anume (spoilerul, vă rugăm să citiți mai departe dacă sunteți un spoiler avers) o legătură facultate cu un vârstă de șaisprezece ani. Doamne! Doar Little Liars a fost mai mult decât suficient în acea direcție.

Mai mult, cum ar fi putut cineva să facă această acțiune atât de ghinionistă, fără nici o stricăciune?

Sunt un mare fan al lui Gabriel Byrne și al lui Nathan Lane, dar au existat câteva momente când am simțit că l-au sunat, deși a telefonat pentru că aceste două rămân excelente.