Care-i numărul tău? – What’s Your Number? (2011) Online Subtitrat


Regia: Mark Mylod
Actori: Anna Faris, Chris Evans, Kate Simses, Tika Sumpter, Denise Vasi
Anul: 2011
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 106 minute
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Care-i numărul tău? – What’s Your Number? (2011)

Ally Darling pornește într-o misiune de a-l găsi pe cel mai bun fost iubit din viața ei, prin orice mijloace necesare, când citește un articol într-o revistă ce avertizează că cei care au avut peste 20 de relații și-au ratat șansa la dragoste adevărată.

Ally este o eroină modernă originală. E inteligentă; atractivă; amuzantă și romantică; o tânără care încearcă să-și dea seama cine este cu adevărat; cât și cu cine ar trebui să fie. În timp ce misiunea ei de a-și găsi cel mai bun fost iubit e declanșată de un articol dintr-o revistă; are și o semnificație mult mai intrigantă: Ally se află într-un moment din viața ei în care nu are un soț; o slujbă sau viața pe care credea că o s-o aibă. Se află într-un moment de răscruce care o face să se gândească dacă n-a pierdut ceva – sau pe cineva – important în ultima decadă.

Chris Evans; capitanul Americii; se descurca binisor; Anna Faris in schimb n-are carisma suficienta pentru rolul pe care il are de indeplinit. Bugetul redus face ca excursiile personajului principal la Miami si Washington D.C. sa fie tratate modest; in schimb skyline-ul Boston-ului; portul si arena TD Garden dau bine. Daca reusiti sa va pierdeti in ritmul alert si umorul facil; s-ar putea sa nu regretati banii de bilet; dar pentru cinefilii cu experienta pelicula poate deveni dureros de previzibila; iar umorul o simpla manevra copy-paste la alte filme de acelasi fel.