Cardinal (2017) Serial Online Subtitrat


Actori: Alden Adair, Billy Campbell, James Downing
An: 2017
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cardinal SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06


Sinopsis Cardinal

Avem un criminal în serie care pierde este uciderea fete tinere și băieți în diverse moduri. Astfel încât metoda criminalului în serie de funcționare nu este încă clar. detectivul John Cardinal (Billy Campbell) crede că acest criminal în serie codițe victimele sale și, atunci când se prezintă ocazia grevelor ucigaș. Nu de mult altceva este cunoscut despre criminal în serie, în principal, deoarece singurul care crede ca exista un repetor (criminal în serie) în vrac este detectiv Cardinal. El este ca un câine cu un os, care nu va da drumul că un criminal în serie este liber în comuna lor de nord, undeva în provincia canadiană Ontario.

Detectiv pare să prefere să lucreze singur, dar atunci când superiorul ierarhic Noellei Dyson (Kristen Thomson) atribuie un nou angajat recent la secție, un tânăr detectiv de sex feminin Lisa Delorme (Karine Vanasse), Cardinalul îl face clar pentru ei că el nu are nevoie de un câine tur, și distrage atenția ei într-un alt caz, el a fost de lucru, care a fost încercarea de a prinde un hoț care rupe în casele oamenilor după proprietari au achiziționat doar un scop mare preț electronic, cum ar fi un cuptor cu microunde sau un televizor cu ecran plat.

Acest mini-seria 6 episod este întunecat, capricios, cu o distributie care strălucește. actorul principal Billy Campbell este o potrivire perfectă pentru a juca detectiv John privind vânătoarea pentru ceea ce el numește un repetor, și ceea ce ne referim în mod normal ca un criminal în serie.