Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

#Captured (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Joe Homokay
Actori: Lizze Gordon, Gabrielle Romanello, Megan Medellin
An: Filme Online 2017
Gen: Thriller
IMDB: 3.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis #Captured

Un grup de copii privilegiați de liceu conduc o cameră de discuții ilicită în care își petrec timpul cu drogurile alimentând petreceri de sex; pentru a plăti spectatorii pe internet. Știu puțin că există un zelot ucigaș în misiunea de a scăpa de păcatul internetului.

Acest film amator a apărut în primul rând pentru a fi împușcat pe un computer web-screen cam; plus câteva secvențe în aer liber filmate pe un cam corp.

Filmul prezintă un grup de copii de liceu care dau podcasturi live pentru care îi percep spectatorii să le urmărească să bea; să strige și să vorbească cu gunoi. Dar unul dintre telespectatori este un biblic născut; care citează un ucigaș în serie, care se luptă pentru a scăpa de lumea acestor păcătoși tineri.

Într-o încercare de a fi cinstit cu “regizorii”, am ascultat piesa de comentariu pe DVD; sperând cu disperare să aflu ceea ce pe pământ le-a motivat să facă acest film fără gust. Dar singurul scop pare să fie încercarea de a transmite utilizările și abuzurile de social media și de text. Comentatorii ar fi de obicei râs și clovni în jurul valorii de în timpul jocului de filmul lor.

Nici filmul, nici comentatorii nu au reușit să mă “capteze” suficient pentru a susține acest film.

În timp ce s-ar putea ierta faptul că actorii nu seamănă niciodată cu elevi de liceu, principala problemă este că nici unul dintre personaje nu era plăcut. De asemenea, a fost dificil să discernem orice mesaj social sau să găsim ceva răscumpărător dintr-un film care a fost conceput atât de prost.