Captain Marvel online subtitrat este primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura genetică a iubitului ei Captain Marvell în urma unui accident distrugător. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei în cărțile de benzi desenate, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul.


Regia: Anna Boden, Ryan Fleck
Actori: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Gemma Chan
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: n/a


Captain Marvel (2019) Online Subtitrat din 08.03.2019!


Brie Larson este Captain Marvel

Într-un interviu acordat despre filmul online 2019 Captain Marvel, interpreta personajului central, Brie Larson, a vorbit despre experienţa sa în rol – o schimbare majoră în producţiile Marvel, unde supereroinele au apărut exclusiv în roluri secundare, şi unul dintre lucrurile reamintite în mai toate discuţiile despre film.

Captain Marvel

Captain Marvel Brie Larson

„Nu ştiu cu ce este diferit un astfel de film. Sinceră să fiu, nu vreau să fie privit aşa. Să se vorbească despre prima supereroină din UCM ş.a.m.d….E ca şi cum ai spune «Wow, femeile pot face şi ele ce fac bărbaţii? Ce concept nebunesc!». Cu cât vorbim mai mult despre lucrul acesta mi se pare că perpetuăm ideea că aşa ceva nu este posibil. Dacă nu a fost aşa până acum, a fost greşit. Acum facem doar ceea ce era natural să fie făcut”, a spus Larson.

Actriţa a vorbit şi despre întâlnirea cu Kelly Sue DeConnick, cea care a adus-o în prim plan pe Carol Danvers în benzile desenate şi a servit drept consultant la filmări.

„Filmul acesta nu s-ar fi făcut dacă nu ar fi fost ea şi îi sunt recunoscătoare pentru acest personaj. Acum mergem practic pe cărarea trasată ea”, a menţionat Larson

Captain Marvel (2019) Online Subtitrat in HD 1080p
Captain Marvel (2019) Online Subtitrat in Romana
Captain Marvel online subtitrat este primul film Marvel cu o supereroină în centrul atenției ne-o arată pe Carol Danvers, o pământeancă ce preia structura
Editor's Rating:
5