Capcana minţii – Trance (2013) Online Subtitrat


Regia: Danny Boyle
Actori: Rosario Dawson, James McAvoy, Vincent Cassel
Anul: 2013
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 101 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Capcana minţii – Trance

Simon (James McAvoy), un conducător de licitații de artă fină, își unește forțele cu o bandă de infractori pentru a fura o lucrare de artă care valorează milioane de dolari, dar după ce primește o lovitură în cap în timpul jafului, se trezește fără să-și mai amintească unde a ascuns tabloul.

Când amenințările fizice și tortura nu dau niciun rezultat, șeful benzii (Vincent Cassel) angajează un hipnoterapeut (Rosario Dawson) pentru a analiza cele mai întunecate cotloane ale minții lui Simon. Pe măsură ce aceasta sapă mai adânc în subconștientul distrus al acestuia, miza se mărește, iar granițele dintre dorință, realitate și sugestia hipnotică încep să se estompeze și dispar.

Trance, noul film al regizoului Danny Boyle, este un thriller care se va juca cu mintea ta pe toata durata. Cu o scena de deschidere palpitanta, Trance devine dintr-un film despre un jaf, intr-un thriller hiptnotizant care te va tine in trasa pana la capat…si dupa.

Danny Boyle este unul dintre regizorii mei favoriti. Britanicul reuseste cu fiecare film sa ma uimeasca si sa imi demonstreze ca este printre cei mai originali cineasti. Marele sau atu este diversitatea productiilor sale; care reusesc intotdeauna sa se distinga de celelalte productii de la Hollywood.

In prima parte; Trance e usor confuz si oricat ai incerca sa iti dai seama ce se petrece; povestea devine si mai complicata cu fiecare scena; ca la final sa fii total dat pe spate.