Candidata – Election (1999) Film Online Subtitrat


Regia: Alexander Payne
Actori: Matthew Broderick, Reese Witherspoon, Chris Klein
An: 1999
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Candidata – Election

In aceasta comedie satirica Candidata online subtitrat, o lupta stransa pentru ocuparea pozitiei de conducator al senatului scolar devine o metafora la adresa starii actuale de fapt a clasei politice din Statele Unite.

Jim McAllister (Matthew Broderick) este un instructor popular si respectat la liceul George Washington din Nebraska, care in ultima vreme a avut parte numai de nefericire, atat pe plan profesional cat si sentimental.

Nervii ii sunt serios pusi la incercare in timpul campaniei electorale pentru senatul elevilor. Tracy Flick (Reese Witherspoon) candideaza pentru functia de presendinte; si are toate atuurile necesare pentru a castiga: este draguta, populara si ia parte la toate activitatile extra-scolare potrivite. In realitate, ea pare atat de perfecta, incat nimeni nu indrazneste sa-i devina contra-candidat; fapt care revolta simtul democratic al lui McAllister (fara sa punem la socoteala faptul ca nu o prea place).

Drept urmare, Jim din Election online subtitrat intervine si reuseste sa il convinga pe Paul Metzler (Chris Klein); sa candideze impotriva lui Tracy. Paul nu este un elev prea inteligent si este total nepotrivit pentru functia de presedinte; dar pentru ca este vedeta echipei de fotbal a scolii, se bucura de suficienta popularitae pentru ca macar sa ii dea ceva bataie de cap lui Tracy.

Imediat ce cursa devine stransa, situatia devine si mai incinsa in momentul in care sora lui Paul, Tammy (Jessica Campbell), isi anunta si ea candidatura.