Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Cadavrul – El cuerpo (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Oriol Paulo
Actori: José Coronado, Hugo Silva, Belén Rueda
An: 2012
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Cadavrul – El cuerpo (2012)

Singurul paznic de noapte al Institutului de Medicină Legală își părăstește postul în urma unei spaime cumplite, aleargă haotic prin pădure, iar la marginea ei este lovit de o mașină care nu îl mai poate evita.

Când poliția vine să investigheze cazul, descoperă dispariția misterioasă a cadavrului unei femei, Mayka Villaverde. Neavând niciun indiciu pentru a elucida misterul, detectivul Jaime Peña se folosește de Alex Ulloa, văduvul femeii dispărute, iar pe parcursul unei nopți încărcate va încerca să descopere cauza decesului femeii, dar și dispariția corpului ei.

Printre diversele filme pe care le vedem, foarte putine sunt acelea care persista in mintea noastra pentru mai mult timp si reusesc sa ne tina captivati !
Pentru mine…”El Cuerpo”, cu siguranta se numara printre ele !

Vizionand acest film spaniol; veti cauta sa-l comparati in mod aproape automat cu cele de la Hollywood…

Eu unul am facut-o si mi-am dat seama de faptul ca…filmele europene au un anumit grad de libertate in creatie si stil pe care cele de la Hollywood pur si simplu nu il au…
Cu o mai atenta concentrare asupra subiectului in sine si lipsite de constrangerile politice ale box-office-ului; filmele europene tind sa fie mult mai provocatoare si mai intelectuale…
Asta poate fi valabil si in cazul lui ”El Cuerpo”…un mistery- thriller sublim din aproape orice punct de vedere !