Cable Girls – Las chicas del cable (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés, Gema R. Neira
Actori: Maggie Civantos, Nadia de Santiago, Iria del Río
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Sinopsis Cable Girls – Las chicas del cable

Un serial spaniol Las chicas del cable online subtitra care este difuzat pe Netflix, merită cu adevărat văzut. Este vorba despre niște femei care, în secolul XX, devin telefoniste și care prin propria muncă, vor să devină independente. Serialul ne dezvăluie povești de iubire emoționante, momente amuzante și printre acestea, arată într-un mod verosimil imaginea femeii din secolul XX, încorporând momente de reflecție despre anumite teme: familie, trecut, sentimente, minciuni, etc. Personal, sunt deja dependentă de serial și chiar dacă am o zi oribilă, serialul ăsta mă scoate din stare. Trebuie să mai menționez că mi-am notat o grămadă de citate interesante?

Cred că este corect să spunem că cinematograful Spaniei a fost destul de consecvent în topul patru în ceea ce privește calitatea, alături de SUA, Marea Britanie și Franța. Este destul de clar că spaniolii au o mulțime de talente de filmare atât în ​​spatele și în fața camerei, cât și o tendință de a veni cu povești interesante, precum și modalități interesante de a le spune.

Așadar, am fost destul de entuziasmat de prima serie originală Netflix Cable Girls online subtitrat spaniolă – în cele din urmă vom obține o înțelegere susținută de înaltă calitate a culturii spaniole? Ar putea fi la televizor ce Almodovar sau Amenabar vor filma?