Burn Motherfucker Burn (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Sacha Jenkins
Actori: Alex Alonso, Nicolas Alonso, B-Real
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Burn Motherfucker Burn

Burn Motherfucker Burn online subtitrat exploră rădăcinile tulburărilor civile din California și relația dintre americanii africani și LAPD.

În acest documentare online există puține informații noi. Este doar o revizuire a unor documentare precum “Crips and Bloods …” a lui Stacey Peralta.

Obținem perspectiva unei victime africane americane non-stop în LA, care, desigur, este impusă de LAPD rău, rasist. Același vechi veșnic este narativă.

Nu contează faptul că crima / crima africană americană este în afara graficelor. Nu contează faptul că criminali africani americani și agresori ai bandelor au transformat aceste cartiere în zone de război. Afacerile sunt amenajate, nu există locuri de muncă pentru tineri. Tinerii negri inteligenți și educați abandonează aceste cartiere și nu privesc înapoi.

Polițarea acestor zone este un cosmar complet pentru aplicarea legii. Această piesă arată că LAPD se bucură de faptul că trebuie să aresteze tineri negri.

Cel mai rău dintre toate, această piesă pare să prezinte revoltele din LA ca un fel de victorie. Aceasta este istoria revizionistă în cel mai rău caz. Întreabă-i pe cei săraci care nu trebuie să trăiască în aceste găuri din lumea a treia, dacă ar fi un lucru bun.