Burlaci întârziaţi – Last Vegas (2013) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Dan Fogelman
IMDB: 6.6
Regia: Jon Turteltaub
Actori: Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Burlaci întârziaţi – Last Vegas

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârșit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâți să se distreze și să își amintească de vremurile trecute. Ajunși la destinație însă, cei patru își dau seama că viața i-a schimbat mai mult decât se așteptau în tinerețe și sunt nevoiți să își regândească prioritățile.

Ce bine se tine Michael Douglas, ce bine arata dupa problemele de sanatate pe care le-a avut, nu-i vorba ca are si pe cine mosteni, “batranul” Kirk concureaza in longevitate cu al nostru Beligan! Ce prolific e marele Bob, numai in 2013 a aparut in vreo opt filme!

Ce frumos imbatraneste inteleptul Morgan Freeman; cel mai bun Mandela posibil pe ecran! Ce bine face fata Kevin Kline; chiar daca el nu-i de calibrul celorlalti trei! “Last Vegas” era din start film de actori dar parca se simtea nevoia unei povesti care sa fie condimentata cat de cat. Din pacate n-a fost cazul asa ca filmul ramane unul recomandabil exclusiv pentru fanii neconditionati ai celor patru…