Burden of Truth (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Brad Simpson
Actori: Peter Mooney, Nicola Correia-Damude, Meegwun Fairbrother
An: 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Burden of Truth SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Sinopsis Burden of Truth

Avocatul orașului mare, Joanna Hanley, se întoarce în orașul ei natal pentru a lua cazul unui grup de fete care suferă de o boală misterioasă.

Kristin Kreuk din Seriale online 2018 Burden of Truth și-a pierdut showrunners-ul.

Noelle Carbone și Adriana Maggs s-au retras ca spectacole în drama dramatică pe care Kreuk o interpretează drept avocat de mare oraș care a trecut pe lângă parteneriatul care se întoarce în orașul ei natal pentru a prelua ceea ce crede că este un caz simplu, doar pentru a se găsi într-o luptă pentru justiție pentru un grup de fete bolnave.

“Noelle și Adriana au fost amândouă cheia pentru formarea primului sezon al seriei ICF Films / eOne, dar în acest moment au plecat să continue alte proiecte”, a declarat un reprezentant eOne vineri. Creditele TV pentru Carbone includ Rookie Blue și Saving Hope. Maggs a scris și regizat Grown Up Movie Star, câștigătorul premiului Sundance care a jucat-o pe Tatiana Maslany.

Kreuk este cel mai bine cunoscut pentru a juca Lana Lang pe CW’s Smallville și apoi a jucat în rețeaua mai tânăr-skewing “Frumusețea și Bestia.

Seriale online 2018 Burden of Truth, numită anterior Burden of Proof, este pregătită să tragă 10 episoade de o oră în Winnipeg, Manitoba, în această vară, înaintea unui debut de iarnă din 2018. Nu există încă nici un cuvânt în ceea ce privește noii showrunners pentru a se îmbarca în serie de la co-producătorii Entertainment One, ICF Films și Eagle Vision.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Burden of Truth (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray