Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Bull Durham (1988) Film Online Subtitrat


Regia: Ron Shelton
Actori: Kevin Costner, Susan Sarandon, Tim Robbins
An: 1988
Gen: Comedie, Romantice, Sport
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Bull Durham (1988)

Crash și Nuke sunt colegi pe terenul de baseball și rivali în viața sentimentală, amândoi dorind compania lui Annie. Crash, mai experimentat decat Nuke, care se află la început de drum, îl va ajuta pe acesta să își găsească drumul spre o carieră frumoasă de succes, celălalt rămânând cu dragostea lui Annie.

Un jucător de baseball veteran (Kevin Costner) este adus la Durham Bulls, o echipă de baseball de ligă secundă, pentru a îndruma şi şlefui jocul unui jucător tânăr (Tim Robbins) care se pregătește pentru a ajunge în Liga Majoră; în pauzele între jocuri şi antrenamente, cei doi împart patul aceleiaşi femei (Susan Sarandon), o amatoare de baseball foarte cultă care contribuie la maturizarea tânărului şi la domesticirea veteranului.

“Bull Durham” este un film bun din mai multe puncte de vedere, dar plictisitor ceva de speriat. Pur şi simplu, nu a fost pe gustul meu, amestecul de sport, sex şi poezie fiind prea mult pentru mine. În rest, Kevin Costner, Susan Sarandon şi Tim Robbins realizează interpretări bune.