Bucătarul – Chef (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Aventura, Comedie, Drama
Producator(i): Jon Favreau
IMDB: 7.3
Regia: Jon Favreau
Actori: Sofía Vergara, Scarlett Johansson, Jon Favreau, John Leguizamo, Emjay Anthony


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Bucătarul – Chef (2014)

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soție (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant “mobil”, deschis într-o rulotă. Un film emblematic pentru vechea zicală cu șutul în fund și pasul înainte.

Mie mi-a placut, m-a surprins povestea draguta. Depinde si de starea pe care o ai pe moment si ce asteptari ai de la film.

E un film mai de familie mai mult, care te bine dispune, de-asta e incadrat la comedie. Intr-adevar nu e comedie in toata regula. Acum sunt multe filme care sunt puse in categoria comedie, desi se incadreaza mai multor genuri. Probabil e si o strategie de a atrage publicul roman, majoritatea fiind iubitori de comedii.

dizzi.seven eu nu dezaprob comentariul tau, il inteleg (si il sustin pt ca stii sa scrii corect limba romana). Tu ai vrut sa vezi o comedie la care sa razi si nu a fost. Iti recomand sa vezi trailerele inainte sa te duci la film, caci trailerul la filmul asta nu te duce cu gandul la o mare comedie.

PortalulTauTV.com
Bucătarul - Chef (2014) Online Subtitrat in Romana
Chef (2014)
Editor's Rating:
5