Brutele – Savages (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Oliver Stone
Actori: Aaron Taylor-Johnson, Taylor Kitsch, Blake Lively
An: 2012
Gen: Crima, Drama, Romantice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Brutele – Savages (2012)

Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se întoarce pe marele ecran cu un thriller care reunește o distrbuție de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch și Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus în 2010 în Top 10 al prestigiosului New York Times.

Protagoniștii sunt întreprinzătorii din Lagnuna Beach, Ben (Johnson), un budist pacifist și împăciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), un fost soldat dn marina americană și fost mercenar, care au afacere extrem de profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiți de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viață idilică în orășelul lor din sudul Californiei până în ziua când cartelul mexican Baja decide să intre în afacerea lor și le impune să le devină parteneri.

Capul cartelului este Elena (Hayek); care conduce cu mână de fier ajutată de fiorosul Lado (Del Toro); dar; ceea ce ea crede că ar trebui să fie o operațiune simplă de preluare cu forța a unei afaceri se dovedește un război în toată regula. Căci cu toții; inclusiv alunecosul agent DEA (Travolta); corupt și laș; au subestimat puterea prieteniei care îi leagă pe cei trei.

Așa începe o serie de manevre și lupte cu miză pe viață și pe moarte; o brutală bătălie a orgoliilor.