Brooklyn Nine-Nine (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Daniel J. Goor, Michael Schur
Actori: Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Stephanie Beatriz
An: 2013
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Brooklyn Nine-Nine SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E13

S05E14

S05E15:

S05E16:

S05E17:

S05E18:

S05E19:

S05E20:

S05E21:

S05E22:


Sinopsis Brooklyn Nine-Nine

După prima audiere despre Brooklyn Nine-Nine, am fost destul de sceptic în legătură cu încă o altă încercare din partea lui Fox de a-și recâștiga fosta poziție de rege al comediei de rețea; după ce a început, am reușit să găsesc o afecțiune pentru acest spectacol pe care nu l-am avut pentru un pilot de comedie de la birou.

Ancorată în mare parte de simțul ironic al umorului lui Andy Samberg din Brooklyn Nine-Nine online subtitrat, acesta prezintă, de asemenea, o mulțime de umor și caricaturi pline de umilință, o mare parte fiind o parodie a dramei tipice crimei.

La jumatatea drumului; mi-am dat seama ca simteam destul de aminte de zilele incipiente ale Oficiului; fara sa stiu ca era destinat sa canalizeze acel stil si umor; desi nu era un mockumentar.

Personal; am simțit că este unul dintre cei mai puternici piloți pentru o comedie pe care o văzusem de ceva vreme. Ei introduc publicul personajelor într-un mod care nu se întâlnește pe măsură ce încearcă să ne introducă pe neașteptate. Așa cum arată atât de multe nemulțumiri. Arată că ne spun cât de aproape doi prieteni sunt într-un fel în care oamenii adevărați nu vorbesc. Prin faptul că unul dintre ei îi spune celuilalt: “Știu că ai spus că nu vrei să stai vineri; dar eu sunt cel mai bun prieten al tău și o să ieșim.

Brooklyn 9-9 realizează aceste prime impresii inițiale importante; prin faptul că nu supraestimă personalitățile de bază ale personajelor. La jumătatea drumului; începem rapid să experimentăm ziua medie a incintelor. Si învățăm despre interacțiunile ciudate care apar între personaje; alături de noul C.O.; Capt. Holt (Andre Braugher).