Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Brockmire (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Joel Church-Cooper
Actori: Hank Azaria, Tyrel Jackson Williams, Amanda Peet
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama, Sport
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Brockmire (2017) SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

s02e03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Review Brockmire (2017)

Un renumit crainic de baseball din liga suferă o criză jenantă și foarte publică, apoi el trăiește în aer, după ce a descoperit infidelitatea sa serioasă a soției sale. Apoi el decide să-și revendice cariera și să iubească viața într-un oraș mic un deceniu mai târziu.

Această serie este blandă perfectă de comedie neagră. Rareori am văzut o asemenea profunzime într-o perioadă atât de scurtă, lăsând în același timp dezvoltarea deschisă pentru restul sezonului.

Jim Brockmire (Hank Azaria) din Brockmire online subtitrat, a avut o viață perfect acceptabilă în calitate de crainic al stadionului până când a venit acasă pentru a-și găsi soția care găzduiește ceea ce poate fi descris doar ca petrecere NSFW. După care a continuat să meargă direct la muncă și să-și arunce în aer cariera și la scurt timp după ce a ținut câteva conferințe de presă, asigurând cea mai mare durere online pentru viață.

Acum, 10 ani mai târziu, și i sa oferit o poziție într-un oraș în mijlocul nopții, cu o echipă de … să-i numim jucători colorați. Se amestecă în Jules (Amanda Pete) și ai o comedie cu șuruburi de proporții monumentale pe mâini.