Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Broadway Danny Rose (1984) Film Online Subtitrat


Regia: Woody Allen
Actori: Woody Allen, Mia Farrow, Nick Apollo Forte
An: 1984
Gen: Comedie
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Broadway Danny Rose (1984)

Woody Allen este legendarul Danny Rose, cel mai talentat agent de pe Broadway, tipul a carui poveste este pe buzele tuturor.

El ii va reprezenta pe cei care au fost tinta bataii de joc pe toate scenele pe care au performat vreodata si vom exemplifica imediat care sunt clientii lui Danny: un xilofonist orb, cateva cantarete la pahare cu apa sau cantareti betivi.

Dar indiferent cine ii solicita serviciile, el isi face treaba cu dedicatie si profesionalism.
Ce daca se afla in situatii imposibile, se face de ras sau este undeva pe traiectoria unor gloante trase de mafie printre baloane de heliu? Aceasta meserie implica riscuri, iar el este gata sa si le asume cu maxima seriozitate, spre deliciul audientei.

Energizant si foarte colorat pentru un film Broadway Danny Rose online subtitrat negru alb, insotit de o muzica perfecta, amuzant si totodata nostalgic, acest filmulet imprevizibil degaja emotii profunde.

Un asemenea dialog sau mai degraba un panseu exprimat cinematografic e absolut reprezentativ pentru uluitoarele filme ale unicului – the one and only – Woody Allen care isi foloseste filmele sale (situate fara indoiala intr-o liga intelectuala superioara) ca platforma pentru analiza; psihanaliza; cugetare sarcastica si ironie la adresa unei lumi in care ne recunoasetem cu totii.
De remarcat interesant si neasteptat; dar perfect – povestitorul Sandy Baron; as himself (“Jack Klompus” din Seinfeld).