Brigsby Bear (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dave McCary
Actori: Kyle Mooney, Mark Hamill, Jane Adams
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Brigsby Bear

Revizuirea unui film ca “Brigsby Bear” este foarte dificilă în modul în care analizez filmele, pentru că este important pentru mine să îmi păstrez recenziile ca fiind fără spoiler. Acestea fiind spuse, înțelegeți că luați-mă aici va fi la un nivel de “10000 de picioare”, ceea ce înseamnă că trebuie să vă spun cât mai puțin posibil despre filmul însuși pentru a-și menține integritatea intactă.

Kyle Mooney a scris scenariul (împreună cu Kevin Costello) și îl interpretează pe James Pope. Care locuiește în deșert cu Ted (Mark Hamill) și April (Jane Adams). El își petrece cea mai mare parte a timpului vizionând spectacolul său preferat. “Brigsby Bear”; un program pentru copii care și-a capturat imaginația pentru întreaga sa viață. Când spectacolul este anulat de nicăieri; James decide să-l ia pe el însuși pentru a termina povestea lui Brigsby.

Acesta este un fel de film Brigsby Bear online subtitrat diferit; care mi-a fost răcoritoare. Mooney; care este cunoscut în “SNL”; pentru a juca personaje de tip “off-beat”. Canalează acele talente aici și îi dă lui James o inocență distractivă pe care o are un personaj ca acesta. Pe măsură ce progresează filmul. Călătoria personajului său pentru a împlini visul său de închidere și de finalizare este bine spus într-un mod care ma lovit în cazul în care am trăit un moment. Am avut de râs cu voce tare următorul; și înrădăcinare pentru el în acest moment după aceea. Există și o mare distribuție de sprijin; dar să vorbești prea mult despre ei vor da prea mult din inima acestui film.