Braven (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Lin Oeding
Actori: Jason Momoa, Jill Wagner, Garret Dillahunt
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Braven

Deși el a fost destul de prezent în roluri fantastice și de sprijin în jocurile “Game of Thrones” și “League Justice”, ziua lui Jason Momoa ca o acțiune de plumb nu a mai venit. Introduceți filme online 2018 Braven 2018 al lui Lin Oeding. Un film la fel de proastă și sângeros ca o bucată de carne, dar cu Momoa jucând un logger vulnerabil din punct de vedere emoțional. Care, de asemenea, credeți că ar arunca un topor pe fața cuiva.

Purtând haine moderne și conducând un vehicul de acțiune pentru una dintre primele vremuri, Momoa se poziționează ca un om de familie, cu o bătaie de zăpadă, de băut și de arbori. Fără să menționeze niciodată istoria lui de a ucide vreodată. Dar inainte de a se gasi in fata copiilor de droguri din cabina sa de familie din padure. Avem o relatie iubitoare cu sotia Stephanie (Jill Wagner) si cu fiica lor Charlotte (Sasha Rossof).

În marginea cea mai neașteptată a scenariului la acest tip de poveste filme online 2018 Braven online subtitrat. Joe are o vulnerabilitate emoțională pentru tatăl său Linden (Stephen Lang). A cărui sănătate mintală se deteriorează. După ce Linden se confruntă cu un bar când confuză o femeie aleatoare pentru soția sa târzie. Joe decide să-l ducă la cabana de familie pentru o discuție dificilă despre cum să obțină asistență medicală, Charlotte ascunsă la bordul camionului.

Dar, vai, dupa cum vedem in timpul desfasurarii secventelor de ciudatenii, printre cabinele lui Joe, un magazin de droguri a devenit unul dintre prietenii lui Joe (Brendan Fletcher) si un complice (Zahn McClarnon), dupa ce s-au prăbușit un camion de exploatare care purta un jurnal cu o mulțime de droguri înăuntru.