Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Boxtroli – The Boxtrolls (2014) Online Subtitrat


Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): Irena Brignull, Adam Pava
IMDB: 6.8
Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi
Actori: Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Nick Frost


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Boxtroli – The Boxtrolls (2014)

BOXTROLI este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții.

În realitate; Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive; un pic ciudate; din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

Boxtrolii au crescut un băiețel orfan; OUȚ (voce originală: Isaac Hempstead-Wright; voce dublaj română: Cristi Neacșu) încă de când era un bebeluș; ca pe unul de-al lor. Distracția lor preferată e să scormonească prin lucrurile aruncate de oameni; în general mașinării stricate; și să ia cu ei ce li se pare mai interesant; pentru a le repara sau modifica după cum doresc.