Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Bosch (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Michael Connelly, Eric Ellis Overmyer
Actori: Titus Welliver, Jamie Hector, Amy Aquino
An: 2014
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Bosch SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10


Sinopsis Bosch

Această evaluare este numai pentru acest sezon. Per ansamblu aș spune din toate dramele de poliție afară, acesta este raftul de sus. De aceea am fost atât de dezamăgit în acest sezon. Există o amețeală cu adevărat arogantă la Sezonul trei, ca și cum toți scriitorii și editorii au primit reduceri de salariu sau toți cei buni s-au mutat.

Editarea este oribilă; Scene sunt ținute mai mult decât actorii pot rămâne în caracter. Prea multe dintre linii sunt aruncări și curajoase previzibile. Există defecte enorme și neglijente în liniile povestirii; Unde era paharul pe care Gunn l-ar fi folosit? Și când toată lumea, inclusiv Harry, știa că paharul cu amprentele sale era o plantă, de ce nimeni nu a retras pașii de barbotare ai lui Bosch și nu se potrivea cu geamul la bar?

Cineva scormonește prin locul lui Bosch și după ce identifică greșit cine a făcut-o, el doar lasă problema să cadă? Acest lucru în povestea mare pe amprente. Și veniți în camera scriitorilor, tipul care îl ucide pe Sharkey este un vânător de rechini? Nu te gândești prea mult la publicul tău atunci când tragi cascadorii stupide așa. Este ca și cum nimeni nu ar fi vrut să ia Sezonul 3 în serios.