Børning (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie
Producator(i): Linn-Jeanethe Kyed , Christopher Grøndahl
IMDB: 6.2
Regia: Hallvard Bræin
Actori: Lars Arentz-Hansen, Anders Baasmo Christiansen, Camilla Frey


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Børning

Børning, care este un slang norvegian pentru a “arde”, este un film Norvegian cu privire la filmele Cannonball Run cu un touch de Fast & Furious. Sau chiar mai mult ca recentul Need For Speed. Reuseste destul de surprinzator pentru a fi foarte distractiv. Desi cateva defecte majore omoara o parte din experienta.

Veți obține scene uimitoare de conducere și un film scenic și frumos împușcat, cu un fel de dialog brânzos, datorită unui scenariu care ar fi putut fi mai bine. Filmul seamănă cu recenta necesitate de viteză cu povestea lui, dar acest film are o filmare mai proaspătă și mai multă umor.

În timp ce scriu acest lucru, la cinci zile după premieră, filmul este deja un mare hit intern în Norvegia. Depășind de șase ori blockbusterul Guardians of the Galaxy la box-office. Filmul va fi unul dintre cele mai mari hituri din Norvegia în acest an. Acest lucru se datorează atât marketingului bun, cât și unei distribuții solide a actorilor norvegieni de pe ecran. Precum și a câtorva comedianți precum Otto Jespersen și Atle Antonsen.