Born Strong (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Gary Cohen, Ross Hockrow
Actori: Eddie Hall, Hafþór Júlíus Björnsson, Brian Shaw
An: 2017
Gen: Documentare, Drama, Sport
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Born Strong

Cei patru cei mai puternici oameni de pe planetă concurează pentru coroană. Ne întâlnim cu fiecare gigant de 400 de lire în țara sa de origine, apoi pe The Arnold Strongman Classic. Cu Eddie Hall, Hafthor Bjornsson, Brian Shaw și Zydrunas Savickas.

Aceasta a fost o introducere bună la Strongman Classic a lui Arnold, concentrându-se pe câțiva Strongman și cei mai puternici bărbați ai lumii trecut și prezentând câștigătorii și concurenții. Câteva informații inspirate despre sportivi, prieteni, familie și emisiunea construită în timpul evenimentelor.

O atingere plăcută pe mentalul și psihicul sportivilor in Born Strong online subtitrat. Nu știam prea multe despre acest concurs Arnold, pare legit, o formulă aparent diferită de cea a celui mai puternic concurs al lumii, dar unele se suprapun, au existat niște trageri, ascensoare cum ar fi ascensoarele, ridicarea cu un singur braț și cred că mi-am pierdut un eveniment , există cel puțin un eveniment de forță de anduranță.

Aș dori să văd mai multe documentare de la același eveniment sau de la evenimentul Arnold Strongman. E pe televizor? Văd concurența televiziunii din ce în ce mai clară, ar fi frumos să vedem. Îmi amintesc că cel mai puternic om al lumii a folosit televiziunea preliminară a SUA, sper că acest lucru este luat în considerare și jucat la televizor.

PortalulTauTV.com
Born Strong (2017) Online Subtitrat in Romana
Born Strong (2017)
Editor's Rating:
3