Borcanul cu dulciuri – Candy Jar (2018) Online Subtitrat


Regia: Ben Shelton
Actori: Uzo Aduba, Tom Bergeron, Tracey Bonner
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Borcanul cu dulciuri – Candy Jar (2018)

Niște campioni ai dezbaterilor școlare care se contrazic pe orice temă își continuă planurile ambițioase de a ajunge la facultatea mult visată.

Este destul de ușor să ghici ce se va întâmpla în Candy Jar. Dacă tocmai ați citit rezumatul de sus; probabil că ați avut o șansă decentă de a schimba complotul. Mi-a amintit foarte mult de un film Disney făcut pentru televiziune: există niște conducători care pot să se potrivească destul de bine cu arhetipurile instantaneu recunoscute; complotul Borcanul cu dulciuri online subtitrat are un mesaj pozitiv de bun simț; sunt niște râde de-a lungul drumului și este destul de inofensiv.

Povestea și setarea lui Candy Jar au avut pentru mine un adevărat tip de Gilmore Girls; ceea ce nu este cu siguranță un lucru rău. În primul rând; Lona și mama ei (interpretate de Christina Hendricks) nu sunt bine pregătiți și sunt la școală în virtutea unei burse (știu; știu; Rory Gilmore nu era tehnic pe o bursă; dar ai înțeles ). După ce tatăl Lonei a murit in Candy Jar online subtitrat; doar ea și mama ei; au o relație distractivă mai apropiată de a fi prieteni decât de a fi fiică-mama; Lona visează să intre într-o școală din Ivy League și; cel mai important; vorbesc foarte repede. Dacă nu sunt Gilmore Girls; atunci nu știu ce este.