Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Book Club (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Book Club online subtitrat urmareste viata a patru prietene foarte bune si schimbarile care se produc in viata lor atunci cand in clubul lor de lectura se citeste “Fifty Shades of Grey“.

Patru femei, patru prietene de-o viata, fac parte dintr-un club de lectura care se intalneste lunar. Diane a ramas recent vaduva dupa 40 de ani de casatorie. Jane se bucura de partenerul ei fara nicio obligatie. Sharon inca se lupta sa treaca peste un divort de zeci de ani; iar casatoria lui Carol se afla intr-o criza dupa 35 de ani. Cu toate acestea, viata acestor patru prietene este transformata radical dupa ce ajung sa citeasca infamul “Fifty Shades of Grey“; care le catapulteaza intr-o serie de alegeri si decizii scandaloase.

De la descoperirea unei noi romante, la reaprinderea unor flacari vechi, ele se inspira reciproc pentru a face din capitolul urmator, cel mai bun capitol al vietii lor. Book Club online subtitrateste o comedie sincera care arata ca viata poate incepe din nou la orice varsta. Clubul Femeilor Dezlantuite aduce pe marile ecrane aventurile a patru prietene fara egal interpretate de Diane Keaton; Jane Fonda, Candice Bergen si Mary Steenburgen. Lectura nu a fost niciodata mai inspirationala pentru aceste doamne care acum invata sa traiasca si sa zambeasca din nou; in comedia Book Club online subtitrat.


Titlu Romania: Clubul femeilor dezlănţuite
Regia: Bill Holderman
Actori: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare