Filmul Bohemian Rhapsody online subtitrat este o cronica a anilor care a dus la aparitia legendarei trupe Queen la concertul Live Aid din 1985.

Bohemian Rhapsody este un proiect de lunga durata, care a avut o serie de schimbari in actorii de varf. Cand a fost vorba de inceperea filmarilor si de regizori, tonul filmului continua sa se intoarca inapoi in primele lor zile, exact cum sunt pe cale sa inceapa captivantul lor concert Live Aid.

Freddie Mercury, dupa cum s-a redenumit el insusi, ca fiind un manipulator de bagaje, ii urmareste pe Brian May si Roger Taylor cum canta intr-un bar. Apoi se ofera sa devina cantaretul lor principal cand fostul cantaret principal al lor schimbase trupa.

Din acest moment, filmul Bohemian Rhapsody se transforma si arata primele lor zile si cum vor deveni una dintre cele mai mari trupe din lume. Trupa pastreaza recordul pentru cel mai mare concert public platit. John Deacon, mereu cel mai reclus membru al formatiei, apare doar ca basist si nu are de facut prea multe lucruri.


Regia: Bryan Singer
Actori: Rami Malek, Lucy Boynton, Joseph Mazzello
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama, Muzicale
IMDB: 8.3


Bohemian Rhapsody (2018) Online Subtitrat