Blurt (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Michelle Johnston
Actori: Jace Norman, JoJo Siwa, Cynthia Mendez
An: Filme Online 2018
Gen: Familie
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Blurt

Când un copil, Jeremy, spune brusc tot ce gândește cu voce tare.

Jeremy Martin din Blurt online subtitrat este un tip minunat și atunci când pune pe oglinzi misterioase de realitate virtuală la mall, își pierde brusc “vocea interioară” și începe să-i vadă toate gândurile pe care le-a făcut cu voce tare. Înrăutățind lucrurile, Jeremy conduce președintele consiliului elev împotriva colegului său de clasă Milly (Daniella Perkins), care este plină de idei minunate de îmbunătățire a școlii. Disperat să se întoarcă la normal, Jeremy și sora lui Victoria (JoJo Siwa) trebuie să-și dea seama cum să-și convingă creierul că poate să-și vorbească singur.

Secvențele de realitate virtuală prezentate în filme online 2018 sunt dezvoltate și create de Nickelodeon’s Entertainment Lab, noua divizie a rețelei, care se ocupă de cercetarea și dezvoltarea pe termen lung a noilor tehnologii pentru Nick și publicul său. Blurt este cel de-al doilea proiect aerian transmis prin laborator, urmând Evadarea din Biblioteca domnului Lemoncello.

Blurt este executiv produs de Scott McAboy și Michael Sammaciccia. Amy Sydorick servește drept producător. Jace Norman este co-producator. Filmul TV a fost scris de Adrian Vina (Liar, Liar Vampire); și este regizat de Michelle Johnston (O altă poveste a Cenușăresei: Dacă se potrivește cu pantofii).